Hämeenlinnan Ampumaseura

Seura on perustettu 1875.

Tavoitteemme

Seuran tavoitteena on alueellisen ampumaurheilun edistäminen ja kehittäminen sekä alan tietouden levittäminen. Seura pyrkii olemaan alueellaan johtava toimija, joka tarjoaa mahdollisuudet harrastaa ampumaurheilua laajasti ja tarjota näin yhteisiä elämyksiä jäsenistölleen niin harrastus- kuin kilpaurheilussa.

Toimintaamme

Toiminta jakaantuu kesä- ja talvikauteen. Talvella ammutaan pääasiassa ilma-aseilla ja kesäkautena myös ruutiaseilla.

Kesäkautena seuralla on käytössään ulkorata Ahvenistolla. Kivääriradalla voi ampua .22 ja pistooliradalla .22-.38 aseilla. HUOM! VAIN lyijyluodeilla. Talvikaudella ammutaan Kantolan sisäradalla ilma-aseilla, pistoolilla sekä kiväärillä. Lisäksi sisäradalla on mahdollista ampua liikkuvaa maalia.

Seuralla on aktiivista kilpailutoimintaa, sekä myös junioreiden ja aloittelijoiden tueksi järjestettävää toimintaa.